Ekologiskt rakpulver

Eliah Sahils ekologiska rakpulver innehåller ingredienser som lugnar huden och säkerställer en smidig rakning. Passar alla hudtyper och är 100 % naturlig, BDIH certifierad och allergitestad.

Beskrivning: Ett 100 % naturligt rakpulver som man enkelt blandar i en skål genom att tillsätta lite vatten till 2 – 3 teskedar pulver och blandar ordentligt till exempel med en rakborste. Rakpulvret innehåller sapindus (tvättnötter), ringblomma, ekologisk kamomill, äpple extrak och ekologisk eukalyptusolja.

Mitt omdöme: Rakpulvret fungerar jätte bra, jag blandar snabbt till en brunröd massa som jag smetar på hudpartiet vilket ger en smidig rakning utan irriterad hud. Det har ingen speciell lukt och tvättas enkelt bort efteråt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.