Single post
20120501_224937-1

Hudvård med kol

Visste du att kol är bra för huden? Koltvål har använts av den japanska hudvårdstrenden under många år för att avgifta och rengöra huden.

Denna tvål från Yasuragi shoppen innehåller aktivt kol vilket har visat sig vara effektivt mot en rad olika hudåkommor, såsom psoriasis, eksem och akne. Det aktiva kolet hjälper också till att avlägsna smuts och rengöra igentäppta porer.

Beskrivning: Det finns ett särskilt bearbetat aktivt kol från bambu som kan dra till sig och absorbera föroreningar effektivt. På så sätt kan tvålar som innehåller detta ämne rensa porerna och ta bort döda hudceller från det översta lagret av huden vilket resulterar i en jämnare, klar och frisk hud.

Den här tvålen innehåller aktivt bambu träkol blandat med andra bra ingredienser som arganolja, jojobaolja, apelsin- och mandarinextrakt och ska vara speciellt bra för dem som har psoriasis och eksem.

Mitt omdöme: Jag är nöjd med tvålen. Den är doftfri, möjligen lite apelsindoft men ytterst lite, och löddrar inte så mycket vilket faktiskt har gjort den lätt att handskas med då den inte blir så hal.

Används mest på områden som lätt drabbas av eksem och hudbesvär och den hjälper faktiskt – om hudområdet är irriterat, torrt och kliat ger tvålen en svalkande och renande känsla. Även om eksemen är kvar tas den torra och stickande känslan bort vid användning samt lämnar hudpartiet lenare och med ett förbättrat lugn i huden.

Har provat att använda den tillsammans med african black soap, med gott resultat!

Naturlig bebis. by teslathemes
UA-45588079-1