Förbättra din cirkulation

Att motionera har många fördelar och bidrar till en bättre hälsa, och en av dessa aspekter är förbättrad cirkulation. Så här kommer några naturliga sätt att förbättra cirkulationen:

  • Konditionsträning har förmågan att förbättra lymfsystemet. Förflyttningen av lymfvätska beror på fysisk träning till skillnad från hjärt-systemet, som beror på hjärtat. Om kroppen inte får tillräckligt med motion, försämras detta flöde vätskor och cellerna rensas inte på sitt avfall och får inte tillräckligt med näringsämnen. 
  • Kostförändringar föreslås av många läkare, så som en stor minskning av mättat fett, socker och pastöriserade mjölkprodukter. (Men man ska ju alltid rådfråga sin egna läkare angående sin individuella situation).
  • Cayennepeppar. Dr. John Christopher hade många problem från åderförkalkning till högt blodtryck till blödande sår och fick höra att han bara hade 8 år att leva. Han gick hem och började ta en tesked cayennepeppar i ett glas vatten varje dag och efter 2 månader var hans sår borta. Tio år senare gick han för en fysiskkoll och det fanns inga tecken på hälsoproblem eller högt blodtryck. Han säger att cayennepeppar är cirkulatoriskt stimulerande och har nödvändiga element i cellstrukturen av artärer, vener och kapillärer samt hjälper till att normalisera blodflödet.
  • Röda vindruvor. Framförallt fröna i röda vindruvor är bra för nästan allt, så som ögonproblem och domningar i kroppen på grund utav dålig cirkulation och andra relaterande problem. Det finns pulver att köpa som kosttillskott eller så kan du äta dem som dem är som tilltugg, när som helst på dagen. 

Länk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.