Roll-on kristalldeo

På Life-hälsokost butik införskaffade jag mig Urtekrams deodorant rose som innehåller naturligt mineralsalt som hämmar utvecklingen av bakterier som förorsakar lukt. Det fanns en luktfri variant och en variant med aloe vera men jag valde rose då den luktade mycket tilltalande. Urtekram är Danmarks första och största ekologiska livsmedelsföretag och grundades 1972.

Beskrivning: En roll-on deodorant som bland annat innehåller naturliga kristaller och vegetabiliskt glycerin som vårdar huden under armarna, den är Ecocert och certifierad av djurrättsorganisationen ECEAE som garanterar att varken råvaror eller slutprodukter är testade på djur. Företaget har även satsat på miljövänlig flaska och kork.

Mitt omdöme: Det är ju helt klart skönt med en roll-on och deodoranten luktar väldigt gott, den absorberas ganska snabbt, men ingen rekorddeo. Den lämnar i alla fall inga vita rester på huden eller kläderna och är snäll mot huden.

Den fungerar ganska bra men jag skulle inte våga påstå att det är en 24-timmars-deodorant. För mig fungerar vanlig, naturlig kristalldeo som jag skrivit om tidigare. Men det var kul att ha en gott doftande deodorant, haha – det är något jag har saknat.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.