Ekologisk kokos- och olivolja

Kroppsolja är väldigt omtyckt här hemma och denna härliga blandning är av kokos- och olivolja från Eliah Sahil

 

Beskrivning: Denna olja är kallpressad och har ett högt innehåll av viktiga fettsyror, bland annat ämnet monolaurin som stöter bort virus, bakterier och svampar. Ingredienserna är från certifierad ekologisk odling. Ska även kunna användas som ett komplement till solskydd. 100 ml.

 

20130430_181038-1

Omdöme: Från början när jag fick flaskan var blandningen fast (på grund utav kokosoljan som var kall) och hade en härlig, gulaktig nyans vilket fick den att se väldigt intressant och snygg ut. När jag ville använda oljan lade jag den stängda flaskan i en liten hink med varmt (inte för varmt!) vatten tills blandningen blev flytande, då skakade jag den och applicerade lätt med flaskans droppfunktion på valfritt område. Blandningen hade en lätt kokosdoft och kladdade inte. 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.