Vem älskar Tassimo?

Ett litet förfluget inlägg, men det är nämligen så att vi älskar vår kaffemaskin här hemma – en Tassimo. Men ibland kan man tänka att det känns slösaktigt och dessutom inte roligt att byta från vårat tidigare ekologiska kaffe till kapslar. Dessa tankar har dock försvunnit mer när vi läst på om denna maskin.

För det första så kan man köpa ekologiskt kaffe, och vi hoppas att man kan se mer av ekologisk espresso i framtiden. För det andra är alla gårdar som producerar Tassimo-kaffe certifierade enligt standarden för Rainforest Alliance och dessutom har tassimo ett samarbete med Terracycle vilket ger möjligheten att återvinna sina discs efter att man använt dem. Så detta har gjort att vi känner oss nöjda med att ta en härlig kopp i alla fall då och då.


[Informationen kommer från tassimo.se]

 

6 Comments

  1. Tack för intressant fråga, det kommer ett inlägg om det snart med beskrivning med en backlink till detta inlägg så att du lätt kan hitta det. Kika in om 2 dagar igen så ska jag försöka beskriva utförligt.

  2. Haha oj vad svårt, chai latte är ju en hit!! Men som kaffe älskar måste jag ju självklart gilla kaffe också och det känns ju väldigt lyxigt att ha t.ex latte machiatto hemma, eller vanlig espresso.. men dom har ett vanligt kaffe också är super gott. Kan skriva om dom jag testat i ett annat inlägg och länka hit, kika in om någon vecka igen *ler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *