Vad passar din hårtyp?

Faith in nature är ett varumärke som gör naturliga hudvårdsprodukter, bland annat schampo. De har skrivit en liten guide om olika hårtyper och vad som passar din hårtyp. En fin och enkel guide som gav en snabb överblick av deras produkter till exempel att produkterna inte innehåller några farliga eller onödiga ämnen samt är pH balanserade. Och guiden nämner även dessa hårtyper;

  • Ljust hår eller mörkt hår. Ginkgo biloba passar ljust hår och choklad är en fin ingrediens för mörkt hår.
  • Torrt eller fett hår. Torrt hår mår bra bland annat bra av hampa, aloe vera, ginkgo biloba och jojoba. Medan du bör titta efter produkter med propolis, rosmarin och tea tree om du har fett hår.
  • Normalt eller fint hår. Choklad, ginkgo biloba, hampa, lavendel, geranium, rosmarin, jojoba och sjögräs är några av ingredienserna du kan titta efter om du har normalt hår. Medan för dig med fint hår är aloe vera och ängskrasse två välgörande ingredienser, men för fint hår passar även hampa, ginkgo biloba och sjögräs bra.

Kom ihåg att ofta har vi en kombination av typer, till exempel ljust, torrt och fint hår.

Återförsäljare av Faith in Natures hårvårdsprodukter hittar du här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *