Parasiter?

Rubriken lät inte så rolig kanske hehe. Jag läste på www.holistic.se om ämnet med parasiter, det är nämligen vanligare än vi tror bland människor. Hundar och katter avmaskas regelbundet av sina ägare men man tänker kanske inte på att även människor kan få i sig parasiter till exempel via våra husdjur, när man åkt utomlands, inte ätit genomstekt kött eller via vattnet.

Vad ska man bry sig? Jo för att parasiter finns främst i tarmarna men kan även finnas på andra ställen i kroppen så som levern. De äter den näring som är avsedd för oss och avger toxiner som inte är särskilt bra för vår kropp. På Holistics hemsida fanns ett Parasit-test där man kunde se hur stor risken var för att man själv fått parasiter. Testa dig här!

Ursäkta att bloggen ekar tom under längre tider, skolan har börjat och det är mycket att stå i. Men jag kommer att ta tjuren i hornen så att bloggen tar sig an våren 2014 – bättre än hur det var förr, vänta bara …

Återförsäljare av Holistic hittar du här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *