Nystart

Hej hej hej! Men… stopp och belägg! Senaste inlägget var ju 2014, och så ett nytt inlägg efter mer än ett år?

Jo ni, vi har tagit en bloggpaus jag (Fru) och Herr medan vi fick ytterligare ett mysigt tillskott till familjen. Men jag vill meddela er att vi hädanefter börjar med en nystart! Dags att få lite liv i den här bloggen igen ^^ Tack för ert tålamod och till alla er som fortfarande kikar in här då och då.

Vi har redan gjort designen lite simplare och finare samt organiserat kategorierna och kollar för tillfället igenom alla äldre inlägg för att se så att länkarna är uppdaterade (för finns det något så irriterande som gamla länkar ??!!). Glöm inte att följa vår resa om ni precis som oss är intresserade av föräldraskap med inriktning på en hållbar livsstil, naturliga och ekologiska produkter, minimalism och hälsa. See you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *