Sluta förgifta dig och din bebis – välj ekologiska produkter

Sluta förgifta dig och din bebis – välj ekologiska produkter

Tack vare den växande vetskapen och kunskapen om hur viktigt det är att använda ekologiska och giftfria produkter till vardags, har utbudet av ekologiska produkter ökat på marknaden. Välj giftfria och ekologiska produkter till dig och din bebis.

För den som lever sunt och väljer bort självklara gifter i sin vardag, exempelvis rökning och alkohol, kan det vara förargligt att veta att allt av det vi äter och använder på kroppen också räknas. Att välja ekologiskt kan vara dyrt, men med hjälp av ett privatlån kan du göra rätt val för dig och din familj, för att slippa utsättas av gifter i onödan.

 

Ekologiska produkter – vägen till en frisk kropp

Att välja produkter utan gifter i allt ifrån mat till hudvårdsprodukter är viktigt för att främja en god hälsa för dig och ditt barn. I levern hanteras och filtreras alla gifter vi får i oss via munnen och huden under en hel livstid. Därför är det bra att komma ihåg att levern är som en svamp som påverkas av alla gifter vi släpper in i kroppen under hela livet och om ditt barn får i sig gifter tidigt i livet kan det påverka barnets hälsa på lång sikt. Dock är levern ett organ som kan läkas med hjälp av rätt livsstil. Välj därför ekologiska och giftfria produkter för dig och ditt barn.

dante